L-am visat pe Mos Craciun!!

Dupa cum va povesteam, l-am visat pe Mos Craciun!

Eram la targul coolhunting afFFAIRs si tocmai terminasem de servit o clienta, cand il vad pe Mos ca se indreapta spre micul meu stand. Era imbracat in bocanci, cei drept la moda, blugi putin rupti in genunghi, ca de...se poarta, un pulovar rosu tricotat cu o fata de ren si geaca neagra de piele. Imi zic eu asa in vis, cred ca ridicand si o spranceana:)) " ei la naiba!" De fapt cred ca acela a fost momentul in care subconstientul meu si-a dat seama ca e un vis. Nu stiu cum sa va explic, insa cred ca stiti senzatia si in plus eram prea curioasa sa vad ce se intampla in continuare.
Zic: "Buna ...ziua?!"
Mosu': "Salut! Hai nu te mai uita asa, ti-am adus ceva!"...si imi pune pe masa o cutie plina de produse noi, culmea, lucrate de mine. Ce? Cum? Nu stiam ce sa intreb.
Mosu': "Eu stiu cine si le doreste si vor sa le ia de aici. Tu ai grija si de fete si de bijuteriile lor! Apoi pune mana la gura ca pentru o confidenta si adauga: nevasta-mea vrea si ea ceva cu o calcedonie alba...cand ai tu timp sa ii faci un colier! face cu ochiul. Mereu urmareste cand termini de lucrat ceva. Te pup ca ma grabesc! spuse apoi scotand din buzunar un telefon ce suna. Craciun Fericit!"

Va repet: stiam intr-un fel anume ca visez, insa tot cu gura cascata am ramas:)))! Iar acum, dupa ce va scriu, va marturisesc un sentiment de copil. De ce am visat asta, nu mai conteaza si sunt ferm convinsa ca are o explicatie logica.

Va doresc sa aveti mereu un mic colt de copil in suflet!


Colierul este realizat din margele rocaille pretiosa si ornella. In interior sunt incorporate trei minerale: aragonit, ochi de pisica si jasp dalmatian. Lungimea lui este de aprox. 47- 48 cm; cerceii sunt montati pe sarma argintata. Pretul setului este de 200 lei.


Colierul este realizat din margele rocaille pretiosa cu miez argintiu si margele de nisip. Lungimea acestuia este 47- 48 cm. Pretul acestuia este de 120 lei.


Colierul este realizat din margele rocaille pretiosa, margele de nisip si ornela. Rezistenta florilor de tufenele la frig este legendara, fapt ce m-a motivat in realizarea acestei flori in bijuterie. Pret 130 lei.


Deja v-am obisnuit cu acest gen de colier iar acum am realizat si varianta de viorele. Pret 100 lei.