FLOAREA DE MAC


FLOAREA DE MAC fascineaza mereu prin frumusetea ei, atat in cultura noastra romaneasca cat si a altor popoare. Noi o asociem cu viata plina de culoare si cu iubirea patimasa, celelalte popoare europeene o asociaza cu sacrificiul suprem de pe campurile de lupta.

Personal, imi place ca pot realiza bijuterii cu floarea de mac, din margele pretiosa si spre deosebire de florile reale, o bijuterie de acest gen nu se "ofileste" niciodata. Foarte multe cliente mi-au scris, dupa achizitionarea acestor bijuterii, ca sunt mult mai frumoase in realitate, decat le transpune poza, intotdeauna au avut un sentiment de mandrie cand l-au purtat si au atras atentia celor din jur cu un "woww"! (si nu se refereau doar la bijuteriile cu maci!)

In ce privesc DETALIILE despre produs, va pot spune ca are o lungime de aprox 46 cm, se aseaza foarte frumos la baza gatului si in cazul in care se mai doreste scurtarea lui, inchizatoarea poate fi prinsa de oricare din zalele ce formeaza sireagul colierului. Diametrul florii de mac mare este de aprox 5-6 cm si 8 grame, floarea de mac mica avand aproximativ 4 cm si 3 grame.
Pentru ACHIZITIONARE de produse sau alte intrebari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in pagina.

Din punct de vedere al TINUTEI pentru o astfel de bijuterie, va pot spune ca aceste coliere cu maci pot fi purtate la o tinuta de zi: blugi, pantofi si sacou, tinuta cazual, creative business, adica tinuta de birou mai putin rigida; am avut cliente ce le-au asortat la fusta neagra larga, bocanci si geaca de piele; Binenteles, bijuteria poate fi purtata si la o tinuta de seara cu rochie uni.


Insa cea mai de suflet tinuta asortata colierului cu maci este IA.......!

 Pret 200 lei.
Pret 170 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu