Bijuterii cu flori de maci

Floarea de mac este o prezenta minunata pe plaiurile tarii noastre. Este frumoasa, delicata si gingasa, precum persoana care o primeste. Culoarea ei vie simbolizeaza, in primul rand, viata si nu trece neobservata, mai ales daca floarea este transpusa in bijuterii si completeaza tinuta doamnelor.In cinstea florii, s-a descoperit si o statueta minoica, Zeita Macilor, datand din timpul egiptenilor.




Lungimea colierului este aprox. 46 cm, se aseaza frumos aproape de baza gatului, diametrul florii de mac este de 5 cm si in componenta lui se gasesc si pietre de citrin. Pret 230 lei.


Florile de mac au dimensiunea de 4- 5 cm, lungimea colierului fiind de 45- 46 cm. Pret 200 lei.


Colierul are o lungime de 45 cm, floarea de mac are diametrul de 4- 5 cm si este realizata din margele cehesti rocailles preciosa. Combinatia de culori este potrivita tinutelor de zi. Pret 210 lei.


Lungimea colierului este aprox. 45 cm, la baza gatului, diametrul florii de mac este de 5 cm si este lucrata din margele de nisip de culoare mata. Pret 100 lei.


Colierul are lungimea de aprox. 46 cm, diametrul florii de mac este de 6 cm, petalele fiind realizate din margele de nisip si contine margele fatetate de hematit. Pret 190 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu